Goboken gratis välkomstpaket

Goboken har flera bokklubbar. Att vara med i en bokklubb ger många fördelar – inte minst när det gäller priset! Men viktigast av allt är att du varje månad en ny, rekommenderad bok att dela med ditt barn – så länge du själv önskar. Du kan utan kostnad pröva medlemskapet utan förpliktelser. Du får ett välkomstpaket utan kostnad så att du kan sitta hemma i lugn och ro och bekanta dig med våra böcker. Det kostar inget att pröva.

GoBoken Bokklubb – boken om dig
Detta erbjudandet inkluderar ett fotoalbum av ditt barn, en bok, ett hjärta för vagnen och 6 kort på ditt barn till dig om du vill skicka vidare tll familj och vänner.
Välkomstpaketet är gratis (porto 59kr)

GoBokens Bokklubb – Stella
Detta erbjudandet gäller för ett gratis välkomstpaket (porto 59kr) och få leksaker med värde av 330kronor.

GoBokens Bokklubb – språkpaket
Detta erbjudandet gäller för ett gratis välkomstpaket (porto 59kr) och få leksaker med värde av 750 kronor.

Penny Girl

PennyGirl handlar om hästar, tjejer och vänskap. Den fina vänskapen oss tjejer emellan och det speciella band som kan uppstå mellan tjejer och hästar, antingen om du får uppleva den på nära håll eller uppleva den när du läser en bra Penny Girl bok.

Som medlem i PennyGirl kan ditt barn se fram emot spännade klubbpaket varje månad innehållande läsvärda böcker, den populära medlemstidningen och fina klubbprylar med hästfokus. Se det stora välkomstpaketet du får om du blir medlem. Beställ idag och du får en ryktväska utan extra kostnad. Du betalar bara 9:- + 49:- i porto.

Gratis Fotoalmanacka Photobox

Alla nya kunder (som ännu inte har konto hos PhotoBox) får en gratis fotoväggalmanacka i A4 storlek krediterad på kontot när de registrerar sig som nya kunder hos Photobox.
Erbjudandet gäller exkl frakt och ev. tillval.

Ta en del av detta speciella erbjudandet idag innan det upphör.

Erbjudandet har upphört. Vi hoppas att det kommer tillbaka snart igen.